+47 940 53 060

©2019 by Kristian Krokslett. Proudly created with Wix.com

Eventpakker

Ta kontakt for opptreden på ditt arrangement.

Kristian Krokslett har gjennom hele sin karriere også opptrådt som sanger og skuespiller på firmaevents (middager, konferanser), jubileum, bursdager og lignende. Under ser du eksempler på pakker som han kan tilby og planlegge sammen med oppdragsgiver.

 

Eventpakker

Eksempler på tjenester Krokslett tilbyr

Under finner du eksempler på pakker Kristian Krokslett kan tilby. Han er selvfølgelig også med på å skreddersy pakker for ditt unike arrangement. Ønsker du solosang i begravelse eller bryllup kan du se nærmere på repertoar forslag under fanen "Repertoar".

Operakickoff konferanser og firmamiddager

Tenor og pianist

Sammen med pianist fremfører Kristian arier og sanger fra opera- og operettelitteraturen med stor patos. I denne pakken finner du sanger som Nessun Dorma og O sole mio.

Ta kontakt for forespørsel og nærmere info.

piano Keyboard
Abstract Lights

A capella sang til mindre eventer

Stemmen helt alene

For mindre arrangementer som private bursdager hjemme i din egen stue eller i en liten lounge eller et sted uten plass for annet instrument. Sammen plukker vi ut et passende a capella repertoar. Eksempler her er Barndomsminne frå Nordland, folketoner og enkle sanger og viser etter ditt ønske. Ypperlig som "gave" til jubilanten.

Konferansier

Med Krokslett som programleder

Kristian Krokslett har ved flere anledninger vært konferansier ved større og mindre arrangement. Dette kan være eventer som konserter eller større middager og banketter. Sammen med ditt firma eller ditt foretak skreddersyr Kristian et program med humor og alvor. Kanskje synger han til og med en sang?

Publikum
Maskeradeball

Operapub

En operaaften med løs snipp

Sammen med pianist og andre sangerkollegaer setter Kristian sammen en helaftens "operapub" for ditt foretak. Lukket eller offentlig arrangement som passer godt på puben, kafeen eller et annet lignende lokale. Operaarier, klassiske sanger ispedd humor og skikkelig god feststemning.