top of page
Nyheter: Blog2
  • Forfatterens bildeKristian Krokslett

Ruffen og den flyvende hollender


Den lille sjøormen Ruffen bor på en mystisk øy langt ute i havet. En dag blåser det opp en voldsom storm og et mystisk spøkelsesskip nærmer seg. Skipet tilhører Den flyvende Hollender, en gammel sjømann som verken er levende eller død.

Ruffen får vite at Havdronningen har kastet en forbannelse over den gamle sjømannen, og at han derfor er tvunget til å seile rundt på havet til evig tid. Ruffen ser at Den flyvende Hollender er svært ulykkelig, og han bestemmer seg for å hjelpe ham. Sammen med sin gode venn Pia legger Ruffen ut på en farefull reise for å finne Havdronningen, og få henne til å oppheve forbannelsen.

"Ruffen og Den flyvende Hollender" er en opera for hele familien bygget over Tor Åge Bringsværd og Thore Hansens bok med samme navn. Opera Østfold er stolt over å kunne presentere en splitter ny operaforestilling basert på dette morsomme materialet, og ønsker barn og voksne hjertelig velkommen til en leken og spennende reise ned i havdypet.


Medvirkende: Ruffen - Kristian Krokslett Havdronningen - Siv Iren Misund Den flyvende Hollender - Jørgen Backer

Fortelleren: Ida Frisch Pia - Ida Frisch Onkel Ludvig - Jørgen Backer Bestemor - Siv Iren Misund Hvalen - Jørgen Backer Hummeren - Siv Iren Misund Hvalens unger - Ida Frisch og Siv Iren Misund Sverdfisk 1 - Jørgen Backer Sverdfisk 2 - Ida Frisch Fisk og Sjødyr - Siv Iren Misund, Jørgen Backer, Ida Frisch og Daniel Sandvik


Musikere: Akkordeon - Ida Løvli Hidle Piano - Eva Holm Foosnæs


Musikk: Eva Holm Foosnæs Libretto og regi: Ivar Tindberg

Scenografi: Gjermund Andresen

Dukkemaker: Anna Granberg

Inspisient: Sofia Berg

Produsent: Malin Østli

Scenemester: Daniel Paulsen Rønning


Spilles i Halden 19. og 20. juni. For billettkjøp og annen info; besøk Opera Østfolds hjemmeside.


53 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page