top of page
Nyheter: Blog2
  • Forfatterens bildeKristian Krokslett

#minkollega: Sverre Johan Aal

Jeg har hatt gleden av å jobbe sammen med baritonen Sverre ved flere anledninger de siste ti årene, og det er like fornøyelig hver eneste gang. Sverre stiller alltid godt forberedt til første prøve og har en seriøsitet ved seg som andre kan misunne - i tillegg er han en knakende trivelig og god fyr. En skikkelig go-ing av en trønder.


Han er fra Øvre-Kvam i Steinkjer. Han er utdannet ved musikkonservatoriet i Trondheim, og har vært solist ved en rekke konserter og operaoppsetninger i Midt-Norge, blant annet under Olavsfestdagene, med Trondheim Symfoniorkester og ved operaen på Steinvikholmen. Ved operaen i Kristiansund har han sunget flere roller. Han har også vært engasjert ved den Norske Opera i Oslo, samt ved Ringsakeroperaen. Våren 2013 studerte han privat hos prof. Andreas Schmidt i München. Han har mottatt stipender fra Sparebank 1 og RWE-Dea-Norge.


Sverre er også en av sangerne i Trondheim Vokalensemble, og han synger ofte sammen med gode kollegaer i Opera Trøndelag. Sist helg var han en av flere sangere i en fin video som ble lagd i forbindelse med 17. mai.

Her starter Sverre en nydelig ensemble-versjon av "Nessun dorma" i film-forestillingen "Norge i rødt, hvitt og blått".
206 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page