top of page
Nyheter: Blog2
  • Forfatterens bildeKristian Krokslett

#minkollega: Sigrid Vetleseter Bøe

Sigrid Vetleseter Bøe er også #minkollega selv om vi knapt nok har jobbet sammen. Men som frilans sangere sitter vi i samme båt for tiden.


Sigrid kommer fra Bøfjorden i Surnadal og var én av tre norske sangere i Dronning Sonjas Internasjonale Musikkonkurranse i 2019.

Hun har sunget roller som Solveig i Peer Gynt, Micaëla i Carmen, Erste Dame i Die Zauberflöte, Nedda i Pagliacci, Mimi i La Boheme, Violetta i La Traviata og Desdemona i Otello.

I år skulle hun debutert i tre roller; Helena i Brittens A Midsummernights Dream, Pamina i Mozarts Die Zauberflöte og Donna Elvira i Mozarts Don Giovanni. Alle disse produksjonene er nå utsatt til 2021 på grunn av Covid-19.


Sigrid har også deltatt i, og vunnet, flere priser gjennom sin karriere. Hun har også mottatt en rekke utmerkelser og stipender.


Jeg hadde den store gleden av å sitte i salen i Stormen Konserthus i Bodø i januar i år da Sigrid var solist med Arktisk Filharmoni under deres Nyttårkonsert. Her er et utdrag fra nettopp den konserten!128 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page