top of page
Nyheter: Blog2
  • Forfatterens bildeKristian Krokslett

#minkollega: Jardar Johansen

Jardar og jeg jobbet første gang sammen i 2009 i musikalen "Anna" av Bente Reibo og Ragnar Olsen. Siden har vi sunget sammen hvert år på julekonserter i Bodø-området. Vår felles humor og vår felles oppfatning av musikkens betydning i hverdagslivet til folk flest har dannet grunnlagt for mange artige og fine opplevelser på scenen.


Jardar er født i 1973, er fra Tromsø og har sunget hele livet. Han har vært involvert i mange ulike prosjekter, både av egne musikalske produksjoner, men også som innleid sanger og artist til ulike arrangementer i inn og utland. Han begynte som heltids sanger og artist i 2004, men har vært fast dirigent for GospelCompagniet siden 1998. Han er stolt av sin bakgrunn fra gospeltradisjonen og har vært solist sammen med noen av verdens fremste gospelkor, eksempelvis Soweto Gospel Choir.

Siden år 2000 har Jardar hatt egne årlige julekonserter i Nordnorge. Hans egne konserter har utviklet seg til å bli et av de største julearrangementene i Nord-Norge, og er for mange mennesker blitt en fast tradisjon i førjulen.

De senere årene har Johansen igjen vist nye talenter og sider ved seg selv, og gjort stor suksess som musikalartist. I 2012 var han hovedrolleinnehaver i Hålogaland Teaters produksjon av den kjente musikalen «Les Misérables», og i 2015 hadde han en av hovedrollene i «I blanke messingen», og til høsten er han igjen å finne på scenen der i forestillingen "Bare Bremnes".


Selv om det ennå er lenge til jul har jeg valgt å legge ved Jardars egen julesang "Julefred".158 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page