top of page
Nyheter: Blog2
  • Forfatterens bildeKristian Krokslett

#minkollega: Hallvar Djupvik

Jeg har hatt en rekke fine samarbeid og opplevelser sammen med Hallvar. Da corona-krisen traff landet i midten av mars stod vi begge midt i prøveperioden på «Mestersangerne fra Nürnberg» på DNO&B. Og nå skulle vi nylig lagt bak oss årets store høydepunkt. Sånn ble det som kjent ikke. Vi håper på nye samarbeid i fremtiden.


Hallvar var sesongen 12/13 tilknyttet Nasjonaloperaen som solistpraktikant, hvor han sang roller som Beppe i Cavalleria rusticana, Dr. Blind i Flaggermusen, Daniel i Robin Hood og 2. jøde i Salome. Han har sin bakgrunn fra musikkonservatoriet i Kristiansand og Operaakademiet i København og var fast ansatt i Operakoret fra 2007 til 2009. Han har vært solist med repertoar fra forskjellige deler av operalitteraturen i konsertsammenheng, samt at han har vært med på operaproduksjoner og oppføringer av kirke- og kammermusikalske verk. Han har mottatt en rekker stipend og priser, blant annet Shells musikkteaterstipend i 2010. 

Han er også kjent som Hallvar Vals. Tredjemann i duoen Polkabjørn og Kleine Heine med Bjørn Tomren og Heine Bugge. Sammen var de oppvarmingsband for A-ha på deres avslutningturné, hovedartister på den internasjonale jodlefestivalen i Hutwil 2006 og ansikter utad for ski-VM 2011 i Oslo. Ved sistnevnte anledning gav de ut «I like to ski» sammen med Daniel Herskedal og Ole Edvard Antonsen.

Hallvar Djupvik er medlem av - eller har medvirket med sang og forskjellige instrumenter i «Polkabjørn og Kleine Heine», «Reza e i Ragazzi», «Moving Day!», «Herkedal/Neset», «The Fluffy Buggerboys», «Moonshine Coffee», «Horse with no name», «Tomra konfeksjon» og «Tomra Pjolter- og Salmesangforening».

Han er nå bosatt i Tomrefjord sammen med kone og barn.

Her synger han Perlefiskerduetten sammen med Ole Jørgen Kristiansen for ni år siden:136 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page