top of page
Nyheter: Blog2
  • Forfatterens bildeKristian Krokslett

#minkollega: Are Hembre

Are og jeg jobbet sammen første gang i Opera Trøndelags oppsetting av Bizets "Carmen" i 2017. Men jeg hadde hørt mye om denne karen og hans gründer-engasjement før dette. Are er en arbeidssom sanger som har skaffet seg sin egen solide karriere gjennom målrettet og modig arbeid.


Allerede som ni-åring visste Are at det var sanger han skulle bli. ”Da jeg var ni år og sang i en begravelse, så jeg hvor mye sang og musikk kan bety for mennesket. Der og da bestemte jeg meg!”

Are er født i 1992 og er i dag bosatt utenfor Trondheim. Are startet tidlig sin sangkarriere og har i dag sunget på utallige oppsetninger, konserter og andre arrangementer siden.


Are er født i 1992 og er en godt omtalt tenor i Trøndersk sammenheng. Han har høstet fantastiske kritikker for sin store, varme stemme, og opplever stor suksess til tross for sin unge alder.

Hembre startet sin sangkarriere som niåring og har vært delaktig i mange arrangementer og kulturoppsett siden. Han har hatt roller i musikaler, spel og operaer. Are er mannen bak konsertkonseptet  ”Are Hembre med gjester”, som er to store, årlige utsolgte konserter i gruvene på Løkken Verk i Meldal Kommune. Konsertene er en blanding av flott musikk og vakre omgivelser hvor kjente og veletablerte artister, som blant annet Tone Damli, Didrik Solli Tangen, Elisabeth Andreassen, Rein Alexander, Ole Edvard Antonsen og mange flere, engasjeres som solister. Konsertene er under musikalsk ledelse av pianist og arrangør Trond Hustad, og med seg har han strykere fra Trondheimsolistene og TSO. Han er tildelt 7 forskjellige priser og stipend til videreutvikling og bruk innen musikken.

I 2011 var Are i finalen av TV2s «Norske Talenter» sammen med sin daværende sangpartner Sunniva Unsgård. Duettparet fikk stor oppmerksomhet og har høstet bra av sin 2.plass i konkurransen. I 2012 ble han også tildelt den prestisjetunge gründerprisen “Señor Lyng” for sitt unge gründersinn og engasjement. Gjennom firmaet ”Royal Music Production AS” driver Are et profesjonelt utvalg av store opplevelser.


Her synger han Always Remember Us This Way i duett med Julie Dahle Aagård.


156 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page