top of page
Nyheter: Blog2
  • Forfatterens bildeKristian Krokslett

Jeg har startet min egen podcast!

Jeg har lenge gått svanger med ideen om å lage min egen podcast - eller podkast som det skrives på norsk - visstnok.

Gjennom mitt #minkollega-prosjekt, som du kan finne her på nettsida mi, har jeg siden mars i fjor presentert for dere over åtti av mine gode kollegaer. Dette for å understreke at det finnes mange av oss som står på for kulturlivet her til lands. Og når pandemien skylte over oss, med påfølgende nedstengninger og avlysninger, ville jeg synliggjøre alle dem som hver eneste dag og time står på for å underholde publikum og viderebringe kultur og tradisjon til nye slekter.


Idéen bak #minkollega springer først og fremst ut fra min egen nysgjerrighet på mine scenekollegaer som jeg har møtt og blitt kjent med gjennom mitt kvart århundre som kulturutøver her i landet. Men det er ikke bare folk som står scenen jeg har blitt kjent med. Blant mine gode kollegaer, medarbeidere og venner befinner det seg også regissører, koreografer, orkestermusikere, koreografer, produsenter, scenografer, inspisienter, kostymemakere, tekstforfattere, scenemestre, frivillige og så videre. Og ikke minst; aktører og artister fra andre sjangre enn de fleste tror jeg holder på med.


I samtaler med flere av disse er jeg nysgjerrig på deres bakgrunn. På hva som var inngangsporten til deres virke, og hvordan deres vei frem til deres engasjement i dag har vært. På utfordringer og nedturer, på høydepunkt og på deres tanker om hva kunst og kultur faktisk betyr for det samfunnet vi lever i.


Jeg håper du vil følge min podcast fremover. I menyen over kan du høre alle eposider her i nettleseren din, men du kan også følge meg på Spotify, Apple Podcast, Anchor og alle andre steder hvor podcaster kan høres. Bare søk etter Tenorlendingen - en podcast om musikk og sceneliv.


I dag, 12. januar 2021, er de to første episodene publisert.Beste Mikael Rönnberg er min første gjest. God fornøyelse!45 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page