top of page
Nyheter: Blog2
  • Forfatterens bildeKristian Krokslett

Godt nytt år 2020!

Det nye året er allerede godt i gang og kalenderen begynner å fylles. Foruten en rekke private oppdrag er årets første prosjekt en turné i tidsrommet 16. - 26. januar til Belgia med Bodø-ensemblet Vocal art. Konserten er kalt "Nordland" og består fortrinnsvis av nordnorsk vokalmusikk.

Wagners "Die Meistersinger..." har premiere 25. april.

I februar starter prøvene på årets virkelig store produksjon. Wagners "Die Meistersinger..." settes opp ved Den Norske Opera og har premiere 25. april. Det blir staselige greier å være med på! Før den produksjonen starter synger jeg på ulike operapub, blant annet Lørdagsopera 1. februar på Gamle Raadhus Scene i Oslo og Bryggeropera i Halden i slutten av mars.

Så er det jo selvsagt prosjekter med Det Norske Solistkor. For min del vil årets første prosjekt med dem være en konsert i Sagene kirke 9. februar. Se oversikt i "Neste opptreden".


I mai er det, foruten forestillinger på Operaen, duket for den tradisjonelle 17. mai-konserten i Skjerstad kirke sammen med Skjerstad Mannskor, og med den samme gjengen blir det festivalopptreden i Brønnøysund i juni før tenoren vender snuten mot Operaen i Bjørvika avd. nord - Ytterøya siste helga i juni. Deretter blir det en liten ferie før høstens produksjoner tar til med blant annet "Carmen" og "Jegerbruden". Og plutselig er det jul igjen...


Det er godt å komme i gang med hverdagene igjen. Men aller først tar vi en lat søndag på heimgården i nord.58 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page