top of page
Nyheter: Blog2
  • Forfatterens bildeKristian Krokslett

AIDA: Siste forestilling i kveld


I dag spiller vi aller siste forestilling av Verdis storslåtte opera "Aida"på Oscarsborg Festning. Det har vært enormt inspirerende å se mine kollegaer Birgitte Christensen, Kolbeinn Jon Ketilsson, Siv Iren Misund, Magne Fremmerlid, Yngve Søberg, Eirik Roland Egeberg-Jensen og alle de andre supre sangerne i sving på scenen. Alt trygt ledet i havn av dirigent Jørn Fossheim. Og for noen fantastiske omgivelser det er der ute på holmen i Oslo-fjorden. Oscarsborg egner seg utmerket til en forestilling av dette formatet.


Når "teppet" går ned i kveld har over ti tusen publikummere sett Bentein Baardsons versjon av Aida. Blant disse ti tusen fant også Hennes Majestet Dronning Sonja veien til arenaen denne uka. Det synes vi var veldig stas. En enorm fjær i hatten til operasjef Anne Felberg!


Nå tar denne tenoren noen dagers ferie i varmere strøk og lader batteriene litt, før høstens og vinterens mange ulike prosjekter tar til. I september er det alt fra åpning av utstillinger og festivaler til instruksjon og operakonserter.

40 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page