ONLINE

SANGTIMER

Jeg er utdannet faglærer i musikk med hovedvekt på utøvende sang, og jeg har arbeidet som sangpedagog ved Gildeskål Kommunale Kulturskole, Sortland Videregående Skole og Nord Universitet. Jeg har også 18 års erfaring som kordirigent for flere ulike kor.

Se prisliste og bestillingsskjema lengre ned.

Via livechat-løsningen ZOOM kan du nå få sangtimer av meg. Enten du er nybegynner eller allerede har litt erfaring som sanger, enten du er ung eller gammel. Nederste aldersgrense er 15 år.

Jeg tilbyr og fysiske sangtimer "Face to face", og kan komme hjem til deg/dere, eller til et lokale vi finner sammen. Dette gjelder fortrinnsvis i Salten- og Osloområdet, men kan også gjelder andre steder jeg oppholder meg over tid på i forbindelse med produksjoner jeg deltar i.

Hos meg velger du selv repertoar og hva du vil synge og så får du undervisning i sangteknikk og formidling. De ulike løsningene er presentert nedenfor. Der ser du også prisliste og bestillingsskjema.

Dersom koret ditt ønsker instruksjon fra meg er også det mulig. Ta kontakt via epostknappen øverst til høyre på siden, så kan vi gjøre en direkte avtale

30 minutter
Online

Den korteste timen. Dette er også prøvetimen for nye sangelever.

NOK 500,-

45 minutter
online

Standardtimen
Vi jobber med sangteknikk og formidling.

NOK 650,-

60 minutter
ONLINE

På seksti minutter får vi jobbet mer inngående med repertoar, sangteknikk og formidling

NOK 800,-

face to face

Sammen finner vi en tid for at jeg kommer hjem til deg, eller til et annet egnet lokale. Helst med piano, men det er ikke et krav. Det må påregnes reiseutgifter.

NOK 900,-
Bestill din sangtime her
arrow&v

Tusen takk for din bestilling! Du hører fra meg straks.